Război în Ucraina, ziua 647: Al doilea tren de marfă, aruncat în aer pe linia Baikal-Amur. 5 depozite de muniții rusești, distruse

Discuții aprinse la ședința Guvernului. Prim-ministra, nemulțumită de felul cum sunt repartizate lemnele pentru populație

07 septembrie 2022, ora 09:42

Subiectul distribuirii lemnelor populației pentru sezonul rece a deschis ședința de astăzi a Executivului. Prim-ministra este nemulțumită de modul cum sunt distribuite lemnele. Natalia Gavrilița i-a cerut ministrei Mediului, Iuliana Cantaragiu, să ia sub control acest subiect.   

Cantaragiu a recunoscut că există o problemă. Potrivit ministrei, unele primării nu cunosc cum să acceseze proiectul. „Aprovizionarea cu lemne se face în mod practic, primăriile de unde procurau anterior, pot cumpăra și acum. Stocurile pot fi văzute pe site-ul moldsilva.md”, a subliniat ministra Mediului. 

Iuliana Cantaragiu a mai pus că a fost lansată linia fierbinte 080010101, dar și un site lemne.md pentru o informare mai amplă, dar deocamdată site-ul nu este funcțional, ceea ce a nemulțumit-o și mai mult pe premierul Gavrilița. „În octombrie, site-ul nu mai ajută. Eu nu știu de ce noi așteptăm până este prea târziu” , a spus Natalia Gavrilița.

Premierul a cerut ca până pe 15 septembrie site-ul lemne.md să poată fi accesat.

TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram