Război în Ucraina, ziua 167: Centrala din Zaporojie funcționează cu riscul încălcării normelor de securitate. Peste 840 de civili, evacuați din Donețk

social

Rând pe rând artiștii ruși anunță că nu vor cânta la concertul din PMAN: Mesajul transmis de Egor Kreed

19 iunie 2022, ora 17:09
Distribuie:

Nici interpretul rus Egor Kreed, ajuns sâmbătă la Chișinău pentru a cânta duminică, 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale, la concertul organizat de Veaceslav Valico, apropiat al lui Veaceslav Platon, nu va mai cânta la concert. Anunțul vine la o zi după ce rapperul rus Morgenshtern a declarat că nu va mai cânta la concertul din PMAN, pentru că nu acceptă „jocurile politice”.

Anunțul a fost făcut chiar de interpret printr-o postare pe pagina lui de Instagram.

„Mă adresez ascultătorilor mei din Chișinău, concertul meu care urma să aibă loc în Piața Marii Adunări Naționale, nu va avea loc. Îmi cer scuze față de toți cei care își doreau să se distreze alături de mine. Neapărat voi reveni cu propriul meu concert”, a scris Egor Kreed pe pagina lui de Instagram.

TV8 reamintește că scandalul privind organizarea concertului în PMAN a luat amploare duminică când deputata Marina Tauber și activistul Veaceslav Valico s-au plâns că nu li se permite să instaleze scena și tehnica necesară în Piața Marii Adunări Naționale, unde duminică, 19 iunie, sunt preconizate două evenimente, protestul organizat de Partidul ȘOR și concertul organizat de Valico, unul din apropiații lui Platon.

Cu toate acestea, organizatorul Veaceslav Valico a declarat că, concertul va avea loc indiferent de ce s-ar întâmpla, însă va începe cu o oră mai târziu.

TV8 reamintește că pentru duminică, 19 iunie, apropiatul lui Veaceslav Platon planifica un concert grandios, unde urma să evolueze artiști cu renume din Rusia. Sâmbătă 18 iunie, interpretul Filip Kirkorov, DAVA,  Ivan Dmitrienko și Egor Kreed au ajuns la Chișinău pentru a cânta la concertul organizat de Valico. 

Deși rapperul rus Morgenshtern a anunțat că va cânta la concert, ulterior acesta a declarat că nu acceptă „jocurile politice”, și din acest motiv nu va mai participa. Ulterior și Kreed a anunțat că nu va mai cânta la concertul de la Chișinău, care totuși nu a avut loc.

Deși scena a început a fi instalată zilele trecute, peste noapte aceasta parcă a dispărut. Conform unei dispoziției, Veaceslav Valico a rezervat Piața Marii Adunări Naționale pentru duminică de la amiază și până la ora 22.00. Întâmplător sau nu, tot duminică după amiază este planificat un protest antiguvernamental organizat de Partidul ȘOR.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Morgenshtern anunță oficial că nu va cânta la concertul de duminică: „Jocuri politice. Nu ieșiți pe 19”

18 iunie 2022, 17:06

Tauber și Valico se plâng că nu li se permite să instaleze tehnica în PMAN: Ce spune IGP

19 iunie 2022, 09:06

IGP respinge acuzațiile aduse de Tauber și Valico: „Poliția este obligată să ceară actele juridice”

19 iunie 2022, 10:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram