/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Triunghi amoros cu elemente penale la Cahul. Un bărbat se „iubea” cu două surori minore pe care le șantaja

missing
20 februarie 2022, ora 15:55

Două surori din Cahul, ambele minore, s-au plâns la poliție că sunt șantajate de un bărbat de 27 de ani. Individul le-ar fi amenințat că publică imagini video intime în care apar cele două fete.

Potrivit poliției, oamenii legii au fost alertați de o femeie de 32 de ani, fără a preciza cine este ea pentru cele două minore. Bărbatul le-ar fi amenințat să le defăimeze „dacă nu vor întreține în continuare relații sexuale cu el”.

”O femeie de 32 de ani, din Cahul, ne-a anunțat că două minore de 16 și 17 ani, din luna septembrie a anului precedent, sunt șantajate și abuzate sexual de un bărbat de 27 de ani din același raion”, se arată în comunicatul poliției.

Potrivit oamenilor legii, totul ar fi început anul trecut, când cele două surori se întorceau de la rude, dintr-un alt sat și au acceptat să urce într-un automobil de ocazie. Atunci au și făcut cunoștință cu bărbatul și s-au împrietenit cu el.

Fetele au început să se vadă pe rând cu el, fără a cunoaște una de alta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram