Război în Ucraina, ziua 174: Explozii în Crimeea: „Risc de moarte pentru invadatori și hoți”. O cale ferată din Kursk, aruncată în aer

social

/VIDEO/ Ambasadoara UE: Moldova trebuie să urmeze cu strictețe pașii recomandați de Comisia Europeană

24 iunie 2022, ora 20:49
Distribuie:

Pentru a ajunge cât mai curând în familia europeană, Republica Moldova trebuie să urmeze cu strictețe pașii recomandați de Comisia Europeană, spune ambasadoara Republicii Moldova la Bruxelles, Daniela Morari. Nu poate spune, însă, când anume țara noastră ar putea deveni membră cu drepturi depline a UE. Totul depinde de progresele care se vor înregistra în țară, mai spune șefa misiunii diplomatice. Declarațiile se regăsesc într-un interviu pentru jurnaliștii moldoveni, aflați la Bruxelles.

Întrebată despre care sunt următorii pași pe care trebuie să-i urmeze Republica Moldova pentru integrarea propriu-zisă în UE, ambasadoara a spus că este important ca autoritățile de la Chișinău să ia în calcul fiecare element menționat în recomandarea Comisiei Europene.

Cât despre anul în care țara noastră ar putea deveni membră cu drepturi depline a Uniunii Europene, Daniela Morari spune că acest lucru nu-l poate prognoza nimeni, dar totul depinde de progresele care se vor înregistra în Republica Moldova.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram