/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

S-au dovedit a fi false alertele cu bombă de la Primăria Chișinău și Ambasada Ucrainei. Au fost inițiate cauze penale

missing
30 octombrie 2020, ora 10:05

Alertele cu bombă de la Primăria Chișinău și Ambasada Ucrainei în Republica Moldova s-au dovedit a fi false. În urma verificărilor, obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate de către forțele de ordine.

Oamenii legii spun că în ambele cazuri au fost inițiate cauze penale, iar angajații poliției întreprind toate măsurile pentru a identifica și reține individul care a comunicat despre minarea instituțiilor. În prezent se petrec toate acțiunile procesual penale în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Amintim că la ora 07:00, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, de către un bărbat care a spus că în incinta Primăriei Chișinău și Ambasadei Ucrainei se află obiecte explozibile.

La fața locului imediat s-au deplasat toate serviciile specializate, zonele fiind încercuite, securizate, transportul fiind redirecționat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram