Alertele cu bombă de la Primăria Chișinău și Ambasada Ucrainei în Republica Moldova s-au dovedit a fi false. În urma verificărilor, obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate de către forțele de ordine.

Oamenii legii spun că în ambele cazuri au fost inițiate cauze penale, iar angajații poliției întreprind toate măsurile pentru a identifica și reține individul care a comunicat despre minarea instituțiilor. În prezent se petrec toate acțiunile procesual penale în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Amintim că la ora 07:00, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, de către un bărbat care a spus că în incinta Primăriei Chișinău și Ambasadei Ucrainei se află obiecte explozibile.

La fața locului imediat s-au deplasat toate serviciile specializate, zonele fiind încercuite, securizate, transportul fiind redirecționat.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!