/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Cine este angajatul Poliției rănit în urma reținerii bărbatului care a luat ostatici la Anenii Noi

missing
05 noiembrie 2020, ora 14:34

În urma reținerii bărbatului care a luat ostatici în satul Mereni, raionul Anenii Noi, a fost rănit șeful-adjunct al Inspectoratului Național de Investigații (INI). Este vorba despre Igor Zglavuță. Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției (IGP) Diana Fetco. 

Bărbatul din Anenii Noi, care a luat ostatici trei copii și o femeie în localitate Mereni, a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal. În timpul intervenției, au fost folosite focuri de armă.

Ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu a oferit detalii despre luarea de ostatici din satul Mereni, raionul Anenii Noi, în dimineața acestei zile. Funcționarul a spus că învinuitul a solicitat să vorbească cu un demnitar și din acest motiv a purtat o discuție telefonică cu făptașul.

În dimineața acestei zile individul intrat într-o casă din satul Mereni, raionul Anenii Noi și a luat ostatici trei copii și o femeie. Doi dintre copii sunt ai săi, iar altul este al femeii, care s-a dovedit a fi o rudă a individului.

În momentul în care individul a intrat în casă, fosta soție a sa, mama celor doi copii nu se afla la domiciliu. În urma intervenției oamenilor legii, ruda învinuitului și cei trei copii au fost eliberați, iar individul a fost reținut. Copiii se află acum în afara oricărui pericol.

Pentru reporterul TV8 femeia luată ostatică la Anenii Noi a povestit despre calvarul prin care a trecut.„Ținea sub cuțit copilul meu”, a spus aceasta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram