În urma reținerii bărbatului care a luat ostatici în satul Mereni, raionul Anenii Noi, a fost rănit șeful-adjunct al Inspectoratului Național de Investigații (INI). Este vorba despre Igor Zglavuță. Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției (IGP) Diana Fetco. 

Bărbatul din Anenii Noi, care a luat ostatici trei copii și o femeie în localitate Mereni, a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal. În timpul intervenției, au fost folosite focuri de armă.

Ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu a oferit detalii despre luarea de ostatici din satul Mereni, raionul Anenii Noi, în dimineața acestei zile. Funcționarul a spus că învinuitul a solicitat să vorbească cu un demnitar și din acest motiv a purtat o discuție telefonică cu făptașul.

În dimineața acestei zile individul intrat într-o casă din satul Mereni, raionul Anenii Noi și a luat ostatici trei copii și o femeie. Doi dintre copii sunt ai săi, iar altul este al femeii, care s-a dovedit a fi o rudă a individului.

În momentul în care individul a intrat în casă, fosta soție a sa, mama celor doi copii nu se afla la domiciliu. În urma intervenției oamenilor legii, ruda învinuitului și cei trei copii au fost eliberați, iar individul a fost reținut. Copiii se află acum în afara oricărui pericol.

Pentru reporterul TV8 femeia luată ostatică la Anenii Noi a povestit despre calvarul prin care a trecut.„Ținea sub cuțit copilul meu”, a spus aceasta.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!