/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Haz de necaz. Internauții nu au ezitat să se amuze pe seama inundațiilor provocate de precipitații

missing
05 iulie 2021, ora 17:41

Ploile abundente de astăzi au făcut prăpăd în mai multe localități din țară. În capitală, pe mai multe străzi circulația transportului a fost dată peste cap, pe alocuri, mașinile fiind pe jumătate inundate. Chiar și așa, unii internauți nu au ezitat să se amuze pe seama  intemperiei. 

Menționăm că în urma precipitațiilor abundente de astăzi, mai multe străzi din Chișinău sunt inundate, iar pe anumite porțiuni transportul public nu circulă. Polițiștii de patrulare au îndemnat șoferii să evite deplasarea pe anumite străzi. Vedeți aici despre ce adrese este vorba.

Reprezentanții Regiei Transport Electric Chișinău anunță că din cauza condițiilor meteorologice actuale, este afectată circulația troleibuzelor. În aceste condiții, unele rute de troleibuz, atestă întârzieri de la orarul stabilit sau sunt redirecționate.

Ploaia a făcut pagube și în raionul Căușeni. Acolo, podul de la intrarea în localitatea Ucrainca a fost inundat. Anunțul a fost făcut de poliție, care a precizat că accesul spre sat este blocat.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis un cod galben de instabilitate atmosferică. Astfel, azi și mâine, se prevăd descărcări electrice, pe arii extinse vor cădea averse puternice (15-49 l/m2), izolat însoțite de grindină și vijelie de până la 15-20 m/s.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram