/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Trei candidați, admiși la interviul pentru funcția de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor

missing
11 octombrie 2021, ora 17:47

Ministerul Justiției a anunțat lista celor trei candidați admiși la proba de interviu pentru funcția de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor. Este vorba despre Anatolie Falcă, Vasile Dobînda și Alexandru Roibu. 

Cel mai mare punctaj l-a obținut Anatolie Falcă – 9,14.  Acesta a lucrat în sistemul penitenciar mai bine de 20 de ani în mai multe funcții, printre care: comandant de companie pentru paza şi supravegherea deţinuţilor, comandant al batalionului de escortă. În perioada august 2017-iunie 2018 a deţinut funcţia de director adjunct al Departamentului Instituţiilor Penitenciare.

Vasile Dobînda a acumulat 6,4 puncte. El este ofițer principal Direcția Protecție internă din cadrul ANP. are o experiență de perste 15 ani în organele de drept. Dobînda a mai participar și la concursul din 2019, când a luat 6,1 puncte.

Cel de-al treilea candidat, Alexandru Roibu, șef de serviciu la Penitenciarul 13 a obținut 6,3 puncte.

Proba interviului va avea loc în data de 15 octombrie 2021 la sediul Ministerului Justiției.

Anterior funcția de director al ANP era ocupată de Dorin Lișman, care și-a depus cererea de demisie în data de 7 septembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram