/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Un pompier, rănit în urma incendiului de la Buiucani! A fost transportat de urgență la spital

missing
23 octombrie 2021, ora 16:01

Un pompier a fost rănit în timpul intervenției la incendiul izbucnit la prânz într-un apartament dintr-un bloc de locuit din sectorul Buiucani al Capitalei. Acesta a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă, pentru îngrijiri medicale. 

Potrivit pompierilor, flăcările au mistuit peste 800 de metri pătrați din mansarda blocului. Până în prezent, nu au fost raportate victime. Echipajele încă lucrează la lichidarea deplină a incendiului.

Amintim că  un incendiu puternic a izbucnit la etajul șase al unui bloc de locuit de pe strada Ion Pelivan nr.17/3 care s-a extins spre mansardă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram