/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

DOC/ Apartament și bani în cont. Averea cu care intră candidata Partidului Șor, Violeta Ivanov, în cursa pentru prezidențiale

missing
02 octombrie 2020, ora 12:00

Violeta Ivanov, candidata Partidului Șor la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie a depus declarația de avere la Comisia Electorală Centrală (CEC). Violeta Ivanov declară un apartament, salariu de deputată și peste 500 de mii de lei în conturile bancare.

În perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2019, deputata Violeta Ivanov a obținut un salariu total de peste 327 de mii de lei, indemnizații și compensații în valoare de 73.999 lei. Șotul acesteia, timp de doi ani, a avut venituri totale de 435.230 de lei.

Candidata Partidului Politic Șor declară că deține un apartament cu o suprafață de 98 de metri pătrați pe care l-a cumpărat în 2017.

Potrivit declarației de avere, pentru perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2019, familia Ivanov deține 523.924 lei în conturi bancare.

Candidata partidului Șor, Violeta Ivanov, s-a lansat, vineri, 2 octombrie, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Citește și: O casă, un teren și salariu de președinte. Cu ce avere intră Igor Dodon în cursa pentru prezidențiale

Citește și: Mașină de peste 40 de mii de euro, în proprietate din 2019. Ce avere declară Andrei Năstase, candidat la funcția de președinte

Citește și: Cu mașină de 365 de mii de euro și donație de peste 3,7 milioane de lei. Cu ce avere intră în cursa pentru prezidențiale Renato Usatîi

Alegerile prezidențiale vor avea loc la 1 noiembrie.  CEC a înregistrat până acum șase candidați – Renato Usatîi (Partidul Nostru), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon, Violeta Ivanov (Partidul Șor), Maia Sandu (Partidul Acțiune și Solidaritate).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram