Două procese penale au fost pornite de către oamenii legii în urma incidentelor din satul Varnița, raionul Anenii Noi. Informația a fost oferită de către șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP) Marin Maxian în cadrul unui briefing de presă. 

„În urma a două încălcări au fost pornite procese penale. Este vorba despre blocarea căilor de acces la secțiile de votare și acțiuni de huliganism. Toate aceste fapte au avut loc în satul Varnița”, a declarat Marin Maxian.

Știri la același subiect:

Prezidențiale 2020. Cozi la secțiile de votare din Varnița.

Spirite încinse la Varnița: Un grup de veterani cer teste COVID-19 de la oameni care vin din stânga Nistrului.

Un deputat a blocat accesul la secția de vot. „Am pus mașina aici pentru a nu permite transportarea organizată a alegătorilor”.

CEC, despre drumul blocat de la Varnița. „Orice acțiune de îngrădire a drepturilor altor persoane este contrară legislației”.

Tensiunile de la Varnița continuă. Momentul în care un alegător este stropit cu spray lacrimogen: poliția, la fața locului.

Bărbatul care a folosit spray lacrimogen și a provocat altercații la Varnița, reținut de poliție.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!