/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Două procese penale au fost pornite în urma incidentelor de la Varnița. Detaliile oferite de Poliție

missing
01 noiembrie 2020, ora 22:44

Două procese penale au fost pornite de către oamenii legii în urma incidentelor din satul Varnița, raionul Anenii Noi. Informația a fost oferită de către șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP) Marin Maxian în cadrul unui briefing de presă. 

„În urma a două încălcări au fost pornite procese penale. Este vorba despre blocarea căilor de acces la secțiile de votare și acțiuni de huliganism. Toate aceste fapte au avut loc în satul Varnița”, a declarat Marin Maxian.

Știri la același subiect:

Prezidențiale 2020. Cozi la secțiile de votare din Varnița.

Spirite încinse la Varnița: Un grup de veterani cer teste COVID-19 de la oameni care vin din stânga Nistrului.

Un deputat a blocat accesul la secția de vot. „Am pus mașina aici pentru a nu permite transportarea organizată a alegătorilor”.

CEC, despre drumul blocat de la Varnița. „Orice acțiune de îngrădire a drepturilor altor persoane este contrară legislației”.

Tensiunile de la Varnița continuă. Momentul în care un alegător este stropit cu spray lacrimogen: poliția, la fața locului.

Bărbatul care a folosit spray lacrimogen și a provocat altercații la Varnița, reținut de poliție.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram