Suntem în penultima zi a săptămânii bucătăriei italiene în lume. Ne-am propus să vă povestim și chiar să gătim, deserturi italienești. Paolo Baldi este bucătarul care împreună cu Andrei Veleșcu au răspuns provocării lansate de Excelența Sa, Ambasadoarea Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti, de a găti ceva dulce și reprezentativ pentru culinăria italiana.
Pentru cei care nu au reușit să ne urmărească în această săptămână, vă îndemnăm să accesați:
- Episodul 1 – Despre bucătăria italină la general!
- Episodul 2 – Am gătit paste italiene!
- Episodul 3 – Am preparat pizza italiană!
- Episodul 4 – Am povestit despre vinurile italiene!
- Episodul 5 – Am servit cafeau esspreso!
Vizitați site-ul nostru pentru a vă informa corect și la timp despre tot ce se întâmplă în lume, dar în această săptămână pentru a vă îndrăgosti de cultura și bucătăria italiană.
Acest proiect este realizat cu suportul Ambasadei Italiei în Republica Moldova.