/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Cei trei minori, care au ucis în bătaie un om al străzii, în fața magistraților! Procurorii cer mandate de arestare

13 octombrie 2021, ora 12:29

Cei trei minori care în noaptea de luni spre marți au ucis în bătaie un om al străzii și l-au lăsat să zacă lângă o platformă de depozitare a deșeurilor, au fost aduși astăzi în fața magistraților. Băieții nu au făcut nicio declarație. 

Procurorii cer mandate de arestare pentru cei trei indivizi.

Victima a fost descoperită marți dimineață de către trecători, care au anunțat poliția. La fața locului s-a deplasat grupa operativă, dar și medicul legist care nu a putut decât să constate decesul. Pe suprafata corpului au fost depistate semne de moarte violentă. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

În cadrul măsurilor speciale de investigație desfășurate la fața locului, politiștii au stabilit identitatea bărbatului. Acesta avea 35 de ani și nu avea un loc permanent de trai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram