/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Litvinenco va depune totuși un denunț la Procuratură cu privire la judecătorii CCM, despre care a anunțat că sunt filați

missing
30 aprilie 2020, ora 17:45

Chiar dacă astăzi deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Sergiu Litvinenco a refuzat să depună un denunț în susținerea informațiilor publicate pe Facebook, precum că unii judecători ai Curții Constituționale ar fi fost filați și intimidați, acum parlamentarul și-a schimbat opinia. 

„Având în vedere comunicatul Procuraturii Generale pe jumătate fals și plin de etichetări politice la adresa celor care-l critică pe Dodon, nici pe timpul lui Harunjen ( fost procuror general Eduard Harunjen) nu țin minte un astfel de limbaj politic din partea Procuraturii Generale! Voi formula și voi depune în zilele următoare un denunț penal cu privire la informațiile pe care le dețin și care se referă la presiunile enorme pe care exponenții regimului Dodon le pun pe judecătorii Curții Constituționale”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Alesul poporului mai susține că a vorbit ieri la telefon cu un reprezentant al Procuraturii Generale. Acesta i-ar fi spus că nu poate divulga sursa de informații, Procuratura Generală ar trebui să autosesizeze și să verifice bazele de date ale instituțiilor statului pentru a vedea dacă au fost acestea accesate în raport cu judecătorii Curții Constituționale.

Având în vedere comunicatul Procuraturii Generale pe jumătate fals și plin de etichetări politice la adresa celor care-l…

Publicată de Sergiu Litvinenco pe Joi, 30 aprilie 2020

Litvinenco a scris anterior pe Facebook că știe, din surse demne de încredere din interiorul organelor de drept, că în privința câtorva judecători ai Curții Constituționale ar fi realizate măsuri speciale de investigație.

La scurt timp, Procuratura Generală a neagat că în privința magistraților CCM ar fi realizate măsuri de investigație.

Vezi și:

ULTIMA ORĂ! Patru judecători ai Curții Constituționale se adresează Procuraturii Generale, pentru a semnala faptul că sunt filați

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram