/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Săptămâna bucătăriei italiene în lume pe tv8.md – Dieta Mediteraniană!

missing
29 noiembrie 2020, ora 09:20

Iată că am ajuns cu bine și în ultima zia „Săptămânii bucătăriei italiene în lume” pe TV8.MD. Am avut o deosebită onoare ca Excelența Sa, Ambasadoarea Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti, să fie pentru o săptămână co-prezentatoare în ciclul de emisiuni online dedicate culinăriei italienești la TV8.MD. Totodată, vrem să mulțumim Excelenței Sale, Doamnei Biagiotti, pentru susține și implicare în acest proiect.

Astăzi, în ultima zi venim cu un episod despre Beneficiile bucătăriei italiene și mai ales a dietei mediteraniene, consultant în acest sens este Giovani Baldantoni, bucătar și secretar al Federației Italiene a Bucătarilor – România și Moldova.

Pentru cei care nu au reușit să ne urmărească în această săptămână, vă îndemnăm să accesați:

Acest proiect este realizat cu suportul Ambasadei Italiei în Republica Moldova.

Vizitați site-ul nostru pentru a vă informa corect și la timp despre tot ce se întâmplă în lume, mereu vom veni cu proiecte interesante și utile pentru cititorii noștri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram