Iată că am ajuns cu bine și în ultima zia „Săptămânii bucătăriei italiene în lume” pe TV8.MD. Am avut o deosebită onoare ca Excelența Sa, Ambasadoarea Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti, să fie pentru o săptămână co-prezentatoare în ciclul de emisiuni online dedicate culinăriei italienești la TV8.MD. Totodată, vrem să mulțumim Excelenței Sale, Doamnei Biagiotti, pentru susține și implicare în acest proiect.

Astăzi, în ultima zi venim cu un episod despre Beneficiile bucătăriei italiene și mai ales a dietei mediteraniene, consultant în acest sens este Giovani Baldantoni, bucătar și secretar al Federației Italiene a Bucătarilor – România și Moldova.

Pentru cei care nu au reușit să ne urmărească în această săptămână, vă îndemnăm să accesați:

Acest proiect este realizat cu suportul Ambasadei Italiei în Republica Moldova.

Vizitați site-ul nostru pentru a vă informa corect și la timp despre tot ce se întâmplă în lume, mereu vom veni cu proiecte interesante și utile pentru cititorii noștri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!